TORTISSIMO.HU
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Adalék és alapanyagok

Cukrász tisztító/oldószer

Cukrász tisztító/oldószer

Festék, airbrush és egyéb oldószer.
Gyerekek elől elzárva tartandó.
Tűzbe dobni tilos.
Napfénytől távol tartandó.
Összetétel:100% iso-propyl alkohol
NEM EHETŐ TERMÉK!
Kiszerelés:100ml
Származási ország: UK

2790.00 Ft Kosárba
Eszterházi Fondant

Eszterházi Fondant

Eszterházi Fondant
Hagyományos fondán, mellyel borítjuk a Eszterházy-, puncstortánkat, mignon-t vagy az ekler fánkot, egyszerűen.
Használata egyszerű: vízgőz felett a kívánt mennyiséget megolvasztjuk és már használatra kész, bele is lehet mártani a sütit vagy borítani vele a tortát.
Elkészítése: Egyszerűen keverje össze vízzel és öntse rá a süteményekre vagy bármilyen desszertre, hogy ezek tetejére egy bevonatot hozhasson létre,
bátran színezhető gél állagú ételfestékeivel.
Mennyisége: 1 kg

Azonnali elérhetőség
980.00 Ft Kosárba
Étkezési zselatin/350300

Étkezési zselatin/350300

Nagy tisztaságú magas zselésítő hatású étkezési zselatin.
A Zselatin gyümölcslevek, krémek stabilizálására alkalmas.
5 l hideg vizet adjunk 1 kg zselatinhoz. A zselatint intenzív keveréssel keverjük el, majd kb. 20 percig hagyjuk duzzadni. Ezután 4-5 rész forró vizet adjunk hozzá, majd intenzív keveréssel a zselatint oldjuk fel. A 40-50 °C-on feloldott zselatint rövid időn belül használjuk fel.
A keverési arányokat a recept szerint kell csökkenteni.
Származási ország: HU

3032.00 Ft 3790.00 Ft Kosárba
Fehérítő por

Fehérítő por

Kiszerelés:20 gramm
Tartalma: titánium-dioxid, szilícium-dioxid
Tárolás:fénytől védve, száraz helyen.
Származási ország:Magyarország

1590.00 Ft Kosárba
Glicerin 130 gramm

Glicerin 130 gramm

Élelmiszerekben a víztartalom megőrzésére, oldószerként, édesítőszerként alkalmazzák E422 néven.
Cukor helyettesítése esetén kalóriatartalma kevesebb, mint a cukoré, bár édessége csak a cukor 60%-a. Mindazonáltal nem emeli a vércukorszintet és nem tápanyaga a fogszuvasodást okozó baktériumoknak.
A zsírsavak helyettesítésére is alkalmazzák.
A glicerin az élelmiszerekben mennyiségi korlátozás nélkül, általánosan engedélyezett.
A glicerin besorolása: veszélytelen
Nettó:100 ml

990.00 Ft Kosárba
Glicerin 65 gramm

Glicerin 65 gramm

Élelmiszerekben a víztartalom megőrzésére, oldószerként, édesítőszerként alkalmazzák E422 néven.
Cukor helyettesítése esetén kalóriatartalma kevesebb, mint a cukoré, bár édessége csak a cukor 60%-a. Mindazonáltal nem emeli a vércukorszintet és nem tápanyaga a fogszuvasodást okozó baktériumoknak.
A zsírsavak helyettesítésére is alkalmazzák.
A glicerin az élelmiszerekben mennyiségi korlátozás nélkül, általánosan engedélyezett.
A glicerin besorolása: veszélytelen
Nettó tömege: 50 ml/ darab

690.00 Ft Kosárba
Glükózszirup 1000 gramm

Glükózszirup 1000 gramm

Összetevők: glükózszörp.
Minőségét megőrzi: gyártástól számított 6-8 hónapig.
Töltő tömeg: 1000g
1 kg-os kiszerelésű, folyékony glükózszirup.
Felhasználása igen sokrétű, lehet állományjavító, cukorkák alapanyaga, vízzel keverve édesítőszer, burkolók összetevője, stb.

990.00 Ft Kosárba
Glükózszirup 250 gramm

Glükózszirup 250 gramm

Összetevők: glükózszörp.
Minőségét megőrzi: gyártástól számított 6-8 hónapig.
Töltő tömeg: 250g
250g-os kiszerelésű, folyékony glükózszirup.
Felhasználása igen sokrétű, lehet állományjavító, cukorkák alapanyaga, vízzel keverve édesítőszer, burkolók összetevője, stb.

690.00 Ft Kosárba
Hidegzselé 200 gramm

Hidegzselé 200 gramm

Összetevők: glükóz szirup(szulfitot tartalmaz), víz, zselésítő anyagok:pektin, átrium-alginát, karragén,xantán gumi, étkezési sav:citromsav,természetazonos alma aroma, savanyúságot szabályozó:trinátrium-citrát,trikálcium-foszfát,tartósítószer:kálium-szorbát.
Kiszerelés:20 dkg
Származái ország: EU

570.00 Ft Kosárba
Izomalt 200 gramm

Izomalt 200 gramm

Körülbelül fele olyan édes, mint a kristálycukor (szaharóz), vele ellentétben azonban az izomalt hasznosításához az emberi anyagcserének nincs szüksége inzulinra. Kb. 2,4 kcal/g energiatartalma valamivel kisebb, mint a cukoré. A cukorhelyettesítő hő- és saválló, és jól harmonizál más cukorhelyettesítőkkel és édesítőszerekkel.
Az élelmiszeriparban az izomaltot elsősorban csökkentett energiatartalmú élelmiszerekhez használják. Édes volta ellenére nem okoz fogszuvasodást.

1190.00 Ft Kosárba
Kalácsfény/ Ireks Stamag

Kalácsfény/ Ireks Stamag

Összetevők:tejsavkazein, teljes tojáspor, emulgeálószer:E339, vanilin, aroma, színezék:béta-karotin
Kiszerelés: 200gramm

1520.00 Ft Kosárba
Ragasztó/ 20ml

Ragasztó/ 20ml

Ehető ételragasztó figurák, szalagok, gyöngyök, stb. stabil rögzítéséhez, 20 ml-es kiszerelésben, ecsetes applikátorral.
Színtelen, szagtalan, ízetlen, így nem változtatja meg a torta ízét, sem kinézetét.
Összetevők: Víz, Karboximetil-cellulóz (CMC), nátriumbenzoát, citromsav.
Minőségét megőrzi: 1 év

690.00 Ft Kosárba
Ragasztó/ 26 gramm

Ragasztó/ 26 gramm

Összetevők: víz, E466, tartósítószerek, citromsav, E202.
Tárolja hűvös, száraz helyen.
Használata: az érintkse vékonyan a ragasztó anyagot a felületre. Egy pillanatig tartsa ott, hogy megtartsa, majd hagyja megszáradni.
Tárolja hűvös, száraz helyen.
A minimális eltarthatósága 18 hónap a gyártástól számítva.
Származási ország: EU

1100.00 Ft Kosárba
Ragasztó/ 50 gramm

Ragasztó/ 50 gramm

Ehető ételragasztó figurák, szalagok, gyöngyök, stb. stabil rögzítéséhez, 50ml-es kiszerelésben.
Színtelen, szagtalan, ízetlen, így nem változtatja meg a torta ízét, sem kinézetét.
Összetevők: Víz, Karboximetil-cellulóz (CMC), nátriumbenzoát, citromsav.
Minőségét megőrzi: 1 év

1790.00 Ft Kosárba
SK Professzionális glazúr por/Piros

SK Professzionális glazúr por/Piros

Gyorsan és könnyen elkészíthető glazúr por, akár torta bevonásához, akár sütemények, mézeskalácsok díszítéséhez.
Elkészítés:szitálja át az 500g glazúr port egy tálba, és adjunk hozzá 75 ml lehűtött, forralt vízet.
Robotgéppel, lassú fokozaton keverjük 5 percig.
TOP TIPP: bevonathoz adjunk hozzá 1tsp (5 ml) glicerint az 500 gramm porhoz.
Tároljuk száraz helyen. A kész anyagunk 1 hétig áll el a hűtőben!
Visszazárható csomagolás.
Származási ország: UK
Összetétel: Nádcukor,tiszta tartású tojás fehérje, Citromsav,Csomósodásgátló: E341; Szín: E129
E129 a gyerekek figyelmére és aktivitására hatással lehet.
Nyomokban diót tartalmazhat.
Gluténmentes, vegetáriánusok is használhatják.
SU04A035-99
Nettó tömeg: 500 gramm

2490.00 Ft Kosárba
Színezett fénylakk

Színezett fénylakk

Egyedi bevonatot képezhet tortáján.
Csak fújja le tortáját vele.
Kiszerelés: 50 ml
Származási ország:EU

1690.00 Ft Kosárba
Tate Lyle Icing Sugar

Tate Lyle Icing Sugar

Természetes fehér porcukor.
Sütemények díszítésére, cukormáz készítésére alkalmas.
A Tate & Lyle cukrok a legminőségibb cukrok az Egyesült Királyságban, már több mint 130 éve.
Származás: Egyesült Királyság
Összetevők:porcukor 97%, kukoricakeményítő
Kiszerelés: 500 g

950.00 Ft Kosárba
Tiszta tojásfehérje por/55061

Tiszta tojásfehérje por/55061

Meri White, tojásfehérje por, adalékanyag Royal Icing elkészítéséhez!
Származási ország: Egyesült Királyság
Kiszerelés: 100 gramm
Tiszta, többszörös finomítási eljárással készült tojásfehérje por.

3490.00 Ft Kosárba
Titánium-dioxid

Titánium-dioxid

Összetevők:Titánium-dioxid
Származási hely:Magyarország
Kiszerelés:netto 25 gramm

1590.00 Ft Kosárba
Tylose por CMC

Tylose por CMC

Tylose por CMC
Összetevők:
Karboxi-metil-cellulóz, Xanthángumi, szentjánoskenyérmag-liszt, glükóz
Sűrítőanyag, csomósodásgátló hatása van-
A nátrium-karboxi-metil-cellulóz az élelmiszerekben mennyiségi korlátozás nélkül, általánosan engedélyezett.
Kiszerelés: 250 g/ dobozban

1990.00 Ft Kosárba
Tylose por/CMC

Tylose por/CMC

Tylose por CMC
Összetevők:
Karboxi-metil-cellulóz, Xanthángumi, szentjánoskenyérmag-liszt, glükóz
Sűrítőanyag, csomósodásgátló hatása van-
A nátrium-karboxi-metil-cellulóz az élelmiszerekben mennyiségi korlátozás nélkül, általánosan engedélyezett.
Kiszerelés: 50 g/ darab

590.00 Ft Kosárba
Tylose Pure CMC

Tylose Pure CMC

A Tylose Pure CMC egy prémium minőségű, hozzáadott anyagoktól mentes sűrítőanyag, illetve csomósodásgátló.
Alkalmas lékötésre fagylaltban, gélek alapanyaga lehet, burkoló- és virágmasszák összetevője, krémek stabilizátora, stb.
Összetevők: emulgeálószer (karboxi-metil-cellulóz).
A karboxi-metil-cellulóz az élelmiszerekben mennyiségi korlátozás nélkül, általánosan engedélyezett.


Mexikói Gumpaste (virágokhoz, figurákhoz):
500g porcukor, 4 ek víz, 1 ek glükóz, 1 kiskanál Tylose por.
Műanyag tálban a porcukor felébe belekeverjük a Tylose port. A vizet felmelegítjük, feloldjuk benne a glükózt.
Hozzáöntjük a porcukorhoz. Kanállal keverjük, amíg tudjuk, ezután gyúrjuk. Fokozatosan tesszük hozzá a többi porcukrot.
Annyit adjunk csak hozzá, hogy rugalmas és formázható masszát kapjunk. Nyújtani keményítőn kell.

2190.00 Ft Kosárba
Minden jog fenntartva, 2017
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz